2013. július 21., vasárnap

Radical vitaminos hajápoló spray száraz/festett - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Farmona hajápoló spray száraz/festett hajra
200ml
Speciális, egyedi módon kifejlesztett formula, mely természetes ginko biloba kivonatot, E-vitamint, ragyogást fokozó és hajat védő, UV szűrős komplexet tartalmaz. Kiválóan ápolja és erősíti a hajat, különösen ha az a hajfestéstől és a sok hajszárítástól, hajformázótól megviselt. Élénkíti a hajszínt és látványos fényt ad a hajkoronának anélkül, hogy elnehezítené azt.
Használata: fújjuk be vele a törülközőszáraz vagy száraz hajat és formázzuk kedvünk szerint. Nem kell kiöblíteni!
 
A terméken magyar nyelvű felirat nem olvasható.  
Dermatológiailag tesztelt termék. Állatokon nem tesztelték!
A termék lejárati ideje a flakon alján, feketével nyomtatva olvasható hónap-év sorrendben.  
CÉGES ÉRTÉKESÍTÉS, SZÁMLÁT ADOK A VÁSÁRLÁSRÓL!
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
 
Személyes átvétel:
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a lakcímem az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor! Sajnos nem tudok mindenkinek megfelelni!
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya, a lakcímemen: előre megbeszélt időpontra tudsz jönni, ez lehet a hét bármely napján, reggeltől estig igény és egyeztetés szerint. A Szent László gimnázium szomszédságában lakunk, a ház közvetlen közelében áll meg a 62-es, a 3-as, a 28A villamos, valamint a 85-ös busz. A 9-es busz végállomása 2 villamosmegálló innen.
Blaha Lujza tér – hétköznap munkaidőben 1 időpont, fix helyen, fix időben.
III. kerület, Óbuda, Tímár utca-Nagyszombat utca-Lajos utca környéke, kéthetente 1 időpont munkanapokon, munkaidőben.
XI. kerület Etele tér– hetente 1 időpont, általam megadott helyen és időben.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
 
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a lakcímemen lehet átvenni!
 
Utalás-Posta:
 
Amennyiben több terméket vásárolsz nálam egyszerre, a postaköltség a súly szerint alakul. A Vatera/Teszvesz rendszere külön számolja fel a postaköltséget minden termékre, de természetesen én egy postaköltséggel, egy postával küldök el majd mindent. A költség a csomag súlya szerint kerül majd meghatározásra, s az összeget e-mailben megírom!
 
A postázás menete: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad! Az utalás végrehajtása után kérlek MINDENKÉPPEN értesíts, hogy megtörtént, mert csak akkor kereslek a számlán az utalások között! Aki nem értesít, annak nem adom fel a csomagját! Kérem ezt figyelembe venni! Köszönöm!
 
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül postázom a terméket Neked. Ajánlottan!
 
Postakész boríték: 370Ft. Ez egy hosszúkás, úgynevezett francia boríték, amelyet előre megveszek a postán és beleteszem a termékeket. Feladáskor erre nem mérnek súlyt, tehát fixen 370Ft-ért el lehet benne küldeni, ami belefér. Több kisebb termék esetén nagyon megéri, például több db körömreszelő, 5-6db 6ml-es gél lakk is belefér. Ajánlottan kerül feladásra!
 
Utolsó postázási nap: csütörtök! Utána már csak hétfőn megyek postára.
 
Nézd meg a többi termékemet is!  
100% pozitív visszajelzésű, PROFI eladó vagyok.



Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2013-08-08 07:58
. Radical vitaminos hajápoló spray száraz/festett - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése