2013. július 30., kedd

BICIKLISZÁLLÍTÓ!!!! - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

BICIKLISZÁLLÍTÓ !!!!
A képek a termékröl készültek.
Folyamatosan töltök fel 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli termékeket is.
 
Vásárlási feltételek:
Kérem, a nyertes licitáló 3 naptári napon belül jelentkezzen! Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást, telefonon ( ill. sms-ben ) nem fogok senkit sem keresni. A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-4 óra (hétvégén, munkaszüneti napon ×24 óra). Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként csak a vevő kérésére és felelősségére postázok! Utánvétes küldést nem vállalok. Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén  vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket.
Ha a termékleírásban hiba/elírás lenne, kérem üzenetben jelezze!
Az eladásra szánt termékek teszteltek/működőképesek, amennyiben nem, a leírásban külön jelzem. Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni!
Az 1ft-ról, minimálár nélkül aukcióra bocsátott, de elvárásaimat akár jelentősen alulmúló leütési árú terméket is minden esetben a leütési áron a licit győztesének átadom, az átadásig/szállításig azt a legnagyobb körültekintéssel tárolom, szállítom, csomagolom. Akkor is ha (akár jelentős) anyagi hátrány ér a tranzakció kapcsán, vagy időközben jobb vételi ajánlatot kapok.
Licittörlési kérelmét a lehető leghamarabb a vatera felé jelezze (aukció lejárata után át nem vett termék értékelése automatikusan negatív, amennyiben nem történik meg a kapcsolatfelvétel 2 héten belül)!
Freemail-es e-mail címről érkező üzenetek sajnos nem minden esetben érkeznek meg, ezért amennyiben az említett szolgáltatóról küldött levelére nem kap 3 napon belül választ, kérem egy rövid szöveges üzenetben (sms) keressen meg (felhasználónév legyen feltüntetve! )
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig (de nem a végtelenségig). Lehetőség van  a postaköltség összevonására/termékek összevárására akár különböző időpontokban lejáró aukciók esetén is ha a postán szeretene a vevő spórolni.
Köszönöm, jó licitálást!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-10 12:10
. BICIKLISZÁLLÍTÓ!!!! - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése