2013. június 2., vasárnap

Apple Magic Mouse NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy Apple Magic Mouse tökéletes állapotban. Az egeret egy két hónapja vásárolt iMachez kaptam, de én inkább a régi trackpademmel használom, így tehát feleslegessé vált.
Leírás és információk:  http: //store. apple. com/hu/product/MB829ZM/A/apple-magic-mouse? fnode=56
A varázslat a Multi-Touch felületben rejlik.
Az új Magic Mouse egér újraértelmezi az egerek eddig ismert használati lehetőségeit. Amellett, hogy teljesen sima, illesztésmentes felülete egy vagy két gombként is használható, a Magic Mouse kézmozdulatok értelmezésére képes Multi-Touch felülettel is rendelkezik. Egyszerűen, az egér felső felületének bármely pontját megérintve görgethetsz vízszintes, függőleges és átlós irányban is – azaz teljes 360 fokos szögben. Mivel nagyobb felületet használhatsz görgetésre, könnyebben igazodhatsz el például az iMovie alkalmazás hosszabb időtengelyein, a Safari böngészőben megnyitott hosszú weboldalakon, illetve az iPhoto képkészletei között. A kétujjas legyintő mozdulattal pedig gyorsan lapozhatsz végig a Safari programban megjelenített oldalakon vagy az iPhoto programban kezelt fényképeken. Mindezt nyújtja az Apple által valaha alkotott legfejlettebb egér.
Egy vagy két gomb. Bal vagy jobb kéz.
A Magic Mouse illesztések nélküli, egygombos kialakításánál fogva már eredeti beállításaival is azonnal kényelmesen használható. Ha azonban a kétgombos egereknél megszokott működésre vágysz, annak sincs semmi akadálya: csak változtasd meg az egér konfigurációját a rendszerbeállításokban. Mindkét kézhez igazodó felépítésének köszönhetően a Magic Mouse egeret a balkezesek és a jobbkezesek egyforma könnyen használhatják.
Lézeres érzékelő.
A Magic Mouse lézeres érzékelője jóval érzékenyebb és gyorsabb reakcióidejű, valamint többféle felületen működik, mint a hagyományos optikai technológia. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen felületen, egéralátét nélkül is nagy pontossággal követi a mozdulataidat.
Bluetooth technológia.
A Magic Mouse vezeték nélkül használható a Bluetooth technológiát támogató Mac számítógépekkel. Ha pedig Apple Wireless Keyboard billentyűzettel együtt használod, teljes mozgásszabadságot és kábelmentes munkaterületet kapsz. Miután párosítottad a Magic Mouse egeret Mac számítógépeddel, akár 10 méteres távolságból is stabil és megbízható kapcsolattal használhatod.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-21 11:00
. Apple Magic Mouse NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése