2013. április 28., vasárnap

Akkumulátor robogóba zárt rendszer 12V. YTX4L-BS - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


Akkumulátor robogóba zárt rendszer 12V. YTX4L-BSReggel van szép az idő, esetleg kicsit tovább lustálkodott az ágyban, mivel úgy gondolta, menjen tömegközlekedéssel az akinek nincs jobb dolga. A ház előtt várja szeretett motorja! Felpattan rá, és pillanatok alatt beér dolgozni! Nincs is jobb dolog, mint motoron kezdeni a napot! Akkor viszont tovább lehet aludni! Szóval felöltözik, lemegy a mocihoz, de az nem indul. Tönkrement az akkumulátor. Betolni nem lehet, ha szerencséje van akkor be lehet rúgni, és beér dolgozni. De egész munka alatt csak az jár a fejében, hogy reggel nem indult a motor. Vége a munkának ismét csak berúgni lehet. Nagyon bosszantó dolog, sőt dühítő!
Akkumulátor kell a kicsibe! De honnan és milyet? Nem érdemes sokat gondolkozni, mert mindennek emelkedik az ára, sajnos az akkumulátor sem kivétel! Amióta Kína elkezdte az ólom felvásárlását 4-5 évvel ezelőtt, azóta minden akkumulátor ára legalább a négyszeresére emelkedett. Sajnos a robogó akkumulátorok is. A minőség. Zárt gondozásmentes akkumulátort kínálunk, amit csak be kell tenni a motorba, és már indítja is. Nincs szüksége töltésre, formázásra, ezt már a gyár elvégezte. Önnek már csak az élvezet marad!
1 db akkumulátor YTX4L
Esetenként akkumulátor folyadék és zárókupak
Ha a folyadék külön kerül csomagolásra, akkor csak az akkumulátorba kell önteni, 10-15 perc várakozás után a kupakot teljesen be kell nyomni, és már indítható is a motor.
A képek csak illusztrációk
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:06
. Akkumulátor robogóba zárt rendszer 12V. YTX4L-BS - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése