2013. július 17., szerda

PARAJDI SÓPÁRNA - Jelenlegi ára: 1 450 Ft


Parajdi sópárna
 
A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik)nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.                                            Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.
A sópárna csak természetes parajdi kristály sóból áll, amely 84-féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk ön-gyógyító mechanizmusait. Mindennapos használata csökkenti a reggeli tüsszögést , száraz-köhögést és jó hatása van az éjszakai pihenésre. A sópárna egy lenzsák, amelynek tartalma 1 kg parajdi kristály só.
 
Használati utasítás:
Helyezze a sópárnát félórára 50-60 C fokos sütőbe, vagy a fagyasztóba 30 percre , majd helyezzük a párnát a problémás testrészre.
Mire ajánljuk:
Melegen: köhögés és légúti betegségek, immunrendszer erősítése, hátfájás, testfájdalmak, középfülgyulladás, máj és epe panaszok, degeneratív ízületi fájdalmak.                               
Hidegen: rándulás, zúzódás, ficam, köszvény, artritis


Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Az aukció vége: 2013-08-04 12:42
. PARAJDI SÓPÁRNA - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése