2013. június 13., csütörtök

mol Fiskars matrica pont kerti szerszámra beváltha - Jelenlegi ára: 1 Ft

kerti szerszámra beváltható matrica
10 db pont, leütés után ahogy tudom, teszem fel a többit ha még lesz! (de ez vltozó! )
Gyűjtsd újra a pontokat az egész család örömére!
http: //fiskars. mol. hu/termekek
Tankoljon a mol kutakon fiskars és gerber termékekért!
Tankoljon vagy vásároljon tetszőleges terméket vagy szolgáltatást a kijelölt MOL-töltőállomásokon, és minden elköltött 2. 000 Ft után 1 db matricát kap a pénztárnál.
Budapesten a Széll K. tértől 15 percre vehető át, (leütés másnapján) ált. hétköznapokon, de ha villámáron vásárolja meg, akkor Budapesten 3-4 hetes maximális átfutási idővel a házhozszállítást állom, licit előtti egyeztetés tárgyát képezve. Villámáron vagy előzetesen megbeszélve, az alábbi településeken is átvehető, megadott helyen és időpontban: Budakeszi, Érd, Székesfehérvár, Törökbálint.
Ritkán: Veszprém, Martonvásár, Baracska, Tárnok, Kápolnásnyék, Velence, Sukoró, Pákozd, Szabadbattyán, Kőszárhegy, Polgárdi, Füle, Igar, Mezőszilas, Enying, Simontornya, Cece, Előszállás, Alsószentiván, Dunaföldvár, Solt, Kecskemét, Szeged, Gyömrő, Maglód, Mende, Sülysáp, Szentmártonkáta, stb. Egy meghatározott helyen szoktam átadni a terméket, ha ez nem felel meg, kérem mindig licit előtt érdeklődjön, hogy ne legyen gond ebből!
Hétvégén vidéken vehető át.
Termékeim füst és állatmentes otthonból származnak.
Egyforintos aukciónál reklamáció nincs, akkor licitálj, ha ezt elfogadod! 200 Ft-alatt érte kell jönni, egyéb esetben máshol is tudunk találkozniKIZÁRÓLAG A LEÜTÉS ELŐTT MEGBESZÉLTEK SZERINT, aki nem egyeztet licit előtt, annak nem áll.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-02 18:42
. mol Fiskars matrica pont kerti szerszámra beváltha - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése